Carbon peeling – lézeres hámlasztás – Q – kapcsolt ND:YAG lézerrel

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással.

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés és pigment kezelés.
A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el az eredményt.
Legújabb generációs Q – kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.
Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat.

Hogyan működik az eljárás?

A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést. A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést.

A klinikai tanulmányok szerint az első kezelés után 5-15%-os a javulás.
6 alkalom után ,majd  12  hét elteltével
70%-al csökkent az aknés gyulladások száma!

Kezelés előtt

A szoláriumozás használatát és a napozást a kezelés előtt 2 héttel kerülni kell. A kezelés előtti egy hétben ne alkalmazzon barnító krémet sem.

Kezelés utáni teendők

A direkt napozás, illetve szolárium használata 3 hónapig kerülendő, a szauna használata pedig 2 hétig! Fontos a bőröd tisztán tartása kezelés után. *Sminket használhatsz a kezelést követő napon, viszont gondosan le kell tisztítanod lefekvés előtt, hogy a megtisztított pórusok ne tömődjenek el. A fényvédő használata kötelező!

Mellékhatások

Ritka és enyhe szövődményként sötét bőrtípus esetén ritkán a kezelt terület néhány hétig világos maradhat. Enyhe bőrpír felléphet közvetlenül a kezelés után érzékenyebb bőrtípusnál, általában pár órán belül el is múlik.

A kezelés menete:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést.
A lézeres kezelés maximum 20-30 perc. A kezelés után nyugtató pakolást vagy szérumot ( bőrnek megfelelően ) helyezünk fel, majd fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként.

Hány alkalom szűkséges?

A kezelés fájdalom mentes, gyors és 6 kezelés után -heti 1 alkalom-, folyamatosan látványosan javuló bőrt kapunk. A kezelést ún. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni. A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.

Hatásai

– Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik.
– A termikus hatás miatt javul a keringés.
– A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul.
– A bőr kevésbé lesz zsíros.
– A szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is.

Mikor nem javasolt a kezelés?

– Terhesség alatt és szoptatás ideje alatt.
– Cukorbetegség, epilepszia esetén.
– Sugárkezelés, kemoterápia ideje alatt és daganatos megbetegedés (ide értendő a melanoma is) esetén.
– Aktív bőrbetegség és aktív herpesz esetén.
– Lázas állapot idején.
– Autoimmun betegség esetén.
– Keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertrophiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam esetén.
– Nyílt sebek, sérülések felületén.
– Fokozott fényérzékenység, vagy fényallergia esetén.
– Fokozott fényérzékenység (allergia), illetve fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése esetén. (Pl.: barbiturátok, Béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők, retinoidok, B-vitamin komplexek, fokozott A-vitamin fogyasztásesetén.)
– Minden bőrvékonyító készítmény használata esetén.
– Frissen barnított bőr esetén. (kezelést megelőző 2 hétben történt bőrbarnítás során, történjen ez akár napozás, szoláriumozás, vagy egyéb bőrbarnító krémek, készítmények használatával)
– A kezelést megelőző 7 napban történt gyantázás, vagy bárminemű epillálás esetén, kivéve borotválás.
FONTOS! A kezelést végző kolléga a beavatkozás jogát fenntartja magának, amennyiben bármilyen, a páciens egészségét, biztonságát veszélyeztető körülményt észlel.

Carbon peeling - lézeres hámlasztás árak:

Nd: Yag Q-kapcsolt lézeres
Carbon Peeling
Egy alkalom 4 alkalmas csomag 6 alkalmas csomag
Teljes arc 12.500 Ft 40.000 Ft 55.000 Ft
Nyak 9.500 Ft 30.000 Ft 47.000 Ft
Kézfejek 8.000 Ft 25.500 Ft 38.000 Ft
Dekoltázs 12.500 Ft 40.000 Ft 55.000 Ft
Teljes arc és Nyak 20.000 Ft 64.000 Ft 95.000 Ft
Teljes arc, Nyak és Dekoltázs 28.000 Ft 88.000 Ft 134.500 Ft

A szolgáltatáshoz kapcsolódó beleegyező nyilatkozatot illetve tájékoztatót itt találja:

Beleegyező nyilatkozat Carbon Peeling
Páciens tudnivalók Carbon peeling