A hatékony alakformálás nélkülözhetetlen kiegészítője

Sokan azért nem képesek fogyni az alakformáló kezelések ellenére sem, mert a pangó zsír visszaépül a szervezetbe. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a zsír kiürüljön?

Annak érdekében hogy ezek a nem kívánatos anyagok valóban ki is ürüljenek a szervezetből, szükség van a nyirokkeringés fokozott működésére, amit a kezeléssorozatba beépített vagy a kezelések végén alkalmazott hullámmasszázs terápiával tudunk elérni. A hullámmasszázs technológia nélkül nem létezik felelős alakformálás.

Hullámmasszázs kezelés

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a speciálisan erre a célra kialakított, légkamrákból álló kezelőegységeket, applikátorokat a kezelő felhelyezi a páciens végtagjaira illetve törzsére. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy folyamatosan váltakozó masszázshatást, magyarul hullámmasszázs effektust idéznek elő.

Hullámmasszázs

A hullámmasszázs a hagyományos manuális nyirokmasszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs.
Hatására a nyirokkeringés a vérkeringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul, ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. Intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet feszességének helyreállításához. A hullámmasszázs technológia infra fűtést is tartalmaz, amelyek az anyagcsere folyamatokat serkentik ezáltal a fogyást segítik.

A kezelések eredményesen használhatók többek között:

– Narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás
– Salaktalanítás, méregtelenítés
– Kötőszövet feszesítése, bőr textúrájának javítása
– Nyirok és vérkeringés fokozása, hideg végtagok keringésének javítására
– Ödémás problémák kezelésére és megelőzésére
– Izomláz, gyenge fizikai kondíciók javítására
– Nehézláb, fáradt láb érzet enyhítésére

Egészségügyi és terápiás alkalmazások:

– Krónikus vénás elégtelenség
– Mélyvénás trombózis
– Görcshajlam
– Érelmeszesedés,
– Visszértágulat, isiász
– Lábszárfekély esetén
– Ficam, rándulás

Kezelés menete:

 

A hullámmasszázs kezelést heti 2x, 3x-i rendszerességgel ajánlott alkalmazni a kívánt eredmény elérése érdekében. Egy kezeléssorozat 12 alkalomból áll. Egy kezelés időtartama 30 perc, kombinált testkezelés esetén 20 perc.

A kezeléshez szükséges: pamut póló, hosszú pamut nadrág, zokni!

Milyen esetekben nem alkalmazható?

Gyulladásos folyamatok, gyulladt visszér, terhesség, szoptatás, szív és érrendszeri probléma esetén, daganatos megbetegedés, kemoterápia, epilepszia, pacemaker, implantátum, menses idején, bőrbetegség, fertőzés, lázas állapot.