Mi is a kavitációs ultrahang?

Az ultrahangos kavitáció az alakformáló kezelések, egyik leghatékonyabb, legújabb és egyúttal a leggyorsabb módszere is. A kavitaciós zsírbontás, egy olyan fájdalommentes beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre. A mikrobuborékok alakulása nyomásváltozást hoz létre a zsírsejtekben, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe. Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitació célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása.
Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak.
Specifikus, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok, és a kötőszövet, melyben az ultrahangot fókuszáljuk, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlenek maradnak.
A kezelés teljesen fájdalommentes. Tudatos táplálkozás mellett kúraszerűen alkalmazva igen látványos eredménnyel jár. Általánosságban elmondható, hogy egy kúra az adott területen 1-2 ruhaméretnyi, csökkenést eredményez.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

Előnyök más eljárással szemben: mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló, tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Előnye az egyéb testkezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek nem csak méretben csökkennek, hanem számuk is lecsökken, ezért a hatás hosszan tartó.

Kezelés hatása:

– Tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövettől
– Feszesíti a kötőszövetet
– Kezeli a cellulitot
– Csökkenti a test körfogatot
– Formálja az alakot

Kezelhető testrészek: has, derék, csípő, fenék, combok és karok.

A megfelelő hatás elérésének fontos feltételei:

– Mérsékelni kell a cukor és szénhidrát fogyasztást
– Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges!!!
– Napi 30 perc testmozgás elvégzése
– Keringést javító otthoni ápolók használata ajánlott.
– Súlyfelesleg esetén diéta szükséges.

Kezelés menete:

KavItációs zsírbontással egy kezelés során egy testtájék 3-6 percen keresztül kezelhető, hetI 2 alkalommal. A kezelési időt illetve a kezelések közötti napok számát a zsírszövet vastagsága határozza meg. A kezelések végére a zsírpárnák a felére csökkennek, a bőr feszessé és simává, a test kontúr jól formálttá válik. A kezelés kombinálva van gépi nyirokmasszázzsal, a felhalmozódott salakanyagok, víz gyors kiürítése céljából.

 

Kizáró okok:

– Implantátumok
– Gyulladásos folyamatok
– Szív- és érrendszeri betegségek
– Daganatos megbetegedések
– Az arc -nyak területei

Kezelés időtartama: egy testrész 45 perc, két testrész 90 perc, egész test 90-120 perc

Alkalmazása ajánlott:

Kúraszerűen, 10 kezelés.
Fenntartó kezelésként, kéthetente 1 kezelés, vagy 2-3 havonta 6 alkalom.