BIELENDA – „Természet által ihletett kozmetikumok, a női szépség szolgálatában”

A BIELENDA gyárat 1990-ben alapították családi vállalkozásként, a lengyelországi Krakkóban. A termékpalettán mára már, több mint 400 féle magas minőségű kozmetikum szerepel. A legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve végzik a fejlesztéseket, így biztosítva a folyamatos fejlődési lehetőséget a márka mellett elkötelezett szalonok és SPA központok számára az egész világon, az aktuális trendeket figyelembe véve.

A Bielenda a legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, hosszú évek tapasztalatával, tudásával és szenvedélyével együtt alkalmazza saját fejlesztő laboratóriumában, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlókhoz a legjobb termékek juthassanak el. A kozmetikumok tartalmaznak többek között növényi kivonatokat, gyümölcsöket és gyógynövényeket, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta és borostyánkő kivonatokat, aranyat, őssejteket, hyaluronsavat és vitaminokat.

A gyártás a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően folyik. A termékeket nem tesztelik állatokon, kizárólag ellenőrzött, bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel (ECOCERT/PRO ECO).

A BIELENDA ISO 9001:2008 és a különösen fontos ISO 14001:2004 minősítéssel rendelkezik. Ez a nemzetközi környezetvédelmi tanúsítvány mutatja, hogy milyen fontos a gyártási folyamatok káros környezeti hatásainak minimalizálása; a cég felügyeli, szabályozza a természetes források használatát, a vizek megóvását, az ipari hulladékok kezelését és az energiagazdálkodást.

A szépségápolás egyedülálló megközelítésével a Bielenda jelentős pozícióhoz jutott a lengyel kozmetikai piacon, és arra törekszik, hogy erősítse külföldi jelenlétét is. Jelenleg 39 országba exportálják termékeiket, melyek magas minőségét és eredményességét számos értékes díjjal jutalmazták.

A professzionális kozmetikumok mellett a lakossági termékek széles skálája egyaránt hozzájárul a fiatalos, friss, és egészséges megjelenéshez.

A gyár továbbra is hűséges filozófiájához, miszerint: „Természet által ihletett kozmetikumokat gyártunk, a természet és a női szépség harmóniájával”.

ITALWAX – LEGYEN ÉLMÉNY A SZŐRTELENÍTÉS

Az ITALWAX termékek a Filo Bianco olaszországi gyára alkotta meg és gyártja. A termékek megfelelnek a kozmetikusok és felhasználók legmagasabb elvárásainak , mivel saját laboratóriumban a magasan képzett szakértők szigorú ellenőrzésnek vetik alá azokat.

Az Italwax az egyetlen olyan márka, mely a waxok legújabb fejlesztéseit egyesíti egy név alatt.

Az Italwax termékeivel a szőrtelenítés gyors és fájdalommentes.

Előnyei:

  • -nem éget, nem sérti az érzékeny bőrt a kényes
    területeken sem
  • -hypoallergén formulája nem tartalmaz természetes fenyőgyantát
  • -nem okoz allergiát,
  • -nem hagy hátra szakadt szőrszálakat, kipirosodást, irritációt
  • -akár 1mm hosszúságtól eltávolítja a szőrszálak 100%-át
  • -nem hagy ragadós utóérzetet a bőrön.

ROSA HERBAL SKIN CARE – FOR PERMANENT MAKE UP

MITŐL FÜGG HOGY MILYEN LESZ EGY TETOVÁLÁS?

Aki tetovál, az tudja, hogy a bőr állapota és egyedi tulajdonságai igen erőteljesen befolyásolják a tetoválás lezajlását, kimenetelét, égeredményét, tartósságát. Sok-sok belső és külső tényezőről van itt szó: bőrtípus, bőrszín és bőrtónus, bőrproblémák, bőrbetegségek, bőrt ért sérülések, hormonális állapot, női ciklus, klímax, életkor, egészségi állapot, gyógyszerszedés, stressz, bőrápolási szokások,
környezeti hatások, UV A/B károsító hatásai, szennyezett levegő, zsír, por stb. lakóhely éghajlati jellemzői (pára, eső, szél, napsütés), és nem utolsó sorban az utóápolási szabályok betartása. Belátható a fentiek alapján, hogy sokféle negatív hatás érheti a bőrt, és ezek ellen kell valamit tennünk annak érdekében, hogy a tetoválás a lehető legszebben sikerüljön!

MEGOLDÁS

A ROSA HERBAL SKIN CARE!

Kizárólag a természetben előforduló, növényi összetevőkből, alapanyagokból, kivonatokból, esszenciákból, valamint bizonyos %-ban
bio alapanyagokból készülnek.
100%-ban natúrkozmetikumok = 100%-ban hatóanyag-bombák.

Mentesek mindenféle kőolajszármazékoktól, rákkeltő anyagoktól, parabénektől, szilikon olajtól, PEG-ektől, mesterséges színezékektől és parfümöktől!

Nem tartalmaznak felesleges, haszontalan térfogatnövelő- és töltelékanyagokat.

Yellow Rose Professional Cosmetics – görög kozmetikai márka, mely 1965-ben családi vállalkozásként indult útjára. „Yellow Rose” – sárga rózsa – a szerelem és az újjászületés szimbóluma. Az ókori Görögországban – az európai civilizációk bölcsőjében szerették és becsülték a rózsát. A monda szerint a rózsa eredendően egy szép leány volt, akit kivételes szépségéért az istenek megajándékoztak: Flora istennő virággá varázsolta, Afrodité örök szépséget, Dionüszosz csábító nektárt, Gracia kedvességet adományozott neki. Több évszázadon keresztül hasonlították a női szépséget a rózsa szépségéhez.
A Yellow Rose Professional Cosmetics gyártása a saját tulajdonú, 1800 m2-es Athén melletti modern gyárban és Kutató Laboratóriumban a GMP (Good Manufacturing Practice) és GLP (Good Laboratory Practice), valamint az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabványainak felel meg. Teljeskörű minőségirányítási rendszer szerint folyamatosan ellenőrzik nyersanyagaikat és kész termékeiket, hogy a legjobb minőséget biztosítsák vásárlóiknak, mint ahogy azt az elmúlt több, mint 40 évben tették.

Ezért a gyár jelképe a sárga rózsa, melynek több generáción keresztül az volt a célja, hogy a természet adta gazdag hatóanyag palettát ötvözzék a tudomány legújabb vívmányaival, hogy innovatív professzionális és otthoni bőrápolási termékeket hozhassanak létre.
A bőrápoló termékek természetes és innovatív megközelítésére fókuszáló, illetve az ügyfél-orientált gondolkodásmód a hazai piac élére helyezte a Yellow Rose Professional Cosmetics márkát, valamint nemzetközi hálózatának kiépítését több mint 20 országban.