BIELENDA – „Természet által ihletett kozmetikumok, a női szépség szolgálatában”

A BIELENDA gyárat 1990-ben alapították családi vállalkozásként, a lengyelországi Krakkóban. A termékpalettán mára már, több mint 400 féle magas minőségű kozmetikum szerepel. A legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve végzik a fejlesztéseket, így biztosítva a folyamatos fejlődési lehetőséget a márka mellett elkötelezett szalonok és SPA központok számára az egész világon, az aktuális trendeket figyelembe véve.

A Bielenda a legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, hosszú évek tapasztalatával, tudásával és szenvedélyével együtt alkalmazza saját fejlesztő laboratóriumában, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlókhoz a legjobb termékek juthassanak el. A kozmetikumok tartalmaznak többek között növényi kivonatokat, gyümölcsöket és gyógynövényeket, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta és borostyánkő kivonatokat, aranyat, őssejteket, hyaluronsavat és vitaminokat.

A gyártás a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően folyik. A termékeket nem tesztelik állatokon, kizárólag ellenőrzött, bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel (ECOCERT/PRO ECO).

A BIELENDA ISO 9001:2008 és a különösen fontos ISO 14001:2004 minősítéssel rendelkezik. Ez a nemzetközi környezetvédelmi tanúsítvány mutatja, hogy milyen fontos a gyártási folyamatok káros környezeti hatásainak minimalizálása; a cég felügyeli, szabályozza a természetes források használatát, a vizek megóvását, az ipari hulladékok kezelését és az energiagazdálkodást.

A szépségápolás egyedülálló megközelítésével a Bielenda jelentős pozícióhoz jutott a lengyel kozmetikai piacon, és arra törekszik, hogy erősítse külföldi jelenlétét is. Jelenleg 39 országba exportálják termékeiket, melyek magas minőségét és eredményességét számos értékes díjjal jutalmazták.

A professzionális kozmetikumok mellett a lakossági termékek széles skálája egyaránt hozzájárul a fiatalos, friss, és egészséges megjelenéshez.

A gyár továbbra is hűséges filozófiájához, miszerint: „Természet által ihletett kozmetikumokat gyártunk, a természet és a női szépség harmóniájával”.

 

Yellow Rose Professional Cosmetics

A “Yellow Rose” – sárga rózsa – a szerelem és az újjászületés szimbóluma. Az ókori Görögországban – az európai civilizációk bölcsőjében szerették és becsülték a rózsát. Több évszázadon keresztül hasonlították a női szépséget a rózsa szépségéhez. A sárga rózsa gyógyító hatásáról még a perzsa orvos- tudós – Avicenna – is említést tesz munkáiban, mondván, hogy az önmagában rövid életű sárga rózsa, meghosszabbítja az emberi bőr tökéletes szépségét. Ezért a gyár jelképe a sárga rózsa, melynek több generáción keresztül az volt a célja, hogy a természet adta gazdag hatóanyag palettát ötvözzék a tudomány legújabb vívmányaival, hogy innovatív professzionális és otthoni bőrápolási termékeket hozhassanak létre. Elsődleges céljuk olyan biztonságos kozmetikumok gyártása, amelyek hatékonyan alkalmazkodnak a szakemberek elvárásaihoz.

A Yellow Rose Professional Cosmetics gyártása a saját tulajdonú, 1800 m2-es Athén melletti modern gyárban és Kutató Laboratóriumban a GMP (Good Manufacturing Practice) és GLP (Good Laboratory Practice), valamint az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabványainak felel meg. Teljeskörű minőségirányítási rendszer szerint folyamatosan ellenőrzik nyersanyagaikat és kész termékeiket, hogy a legjobb minőséget biztosítsák vásárlóiknak, mint ahogy azt az elmúlt több, mint 40 évben tették.

A bőrápoló termékek természetes és innovatív megközelítésére fókuszáló, illetve az ügyfél-orientált gondolkodásmód a hazai piac élére helyezte a Yellow Rose Professional Cosmetics márkát, valamint nemzetközi hálózatának kiépítését több mint 20 országban.

 

ORGANIQUE SPA ACADEMY

Az ORGANIQUE márka egy teljes kozmetikai koncepciót dolgozott ki, ami a természetes és egészséges alapanyagok választásán és a Természet tiszteletén alapul. Ez a vonal a világ különböző kultúráinak ősi tradícióit használja fel. A legtöbb alapanyag ECOCERT minősítésű, a többi gondosan kiválasztott kivonat, keverék és gyógynövény a legóvatosabb módon van kezelve, hogy védjük természetes hatásaikat. Törekvéseink egyesülnek az állandó kötelességtudattal, hogy a kozmetikumaink a lehető leghatékonyabbak és legtermészetesebbek legyenek. Az Organique által kínált kezelések és készítmények nemcsak eredményesek, de biztonságosak és kellemesek is, érzékeny bőrre egyaránt alkalmazhatóak.

Sonya – Aloe Vera alapú termékcsalád

A Sonya Colour Collection a világon egyedülálló Aloe Vera alapú kozmetikai termékcsalád, amely a dekorkozmetikumokat ötvözi a szépségápolással. A Sonya olyan természetes összetevők különleges kombinációja, mint a tiszta Aloe Vera, antioxidáns vitaminok, tengeri kivonatok, kamilla, amelyek mind bőrünk védelmét ápolását, kényeztetését hivatottak biztosítani. Ez a ragyogó kollekció a színek valamennyi árnyalatában illetve az összes lehetséges bőrtónus számára biztosítja, hogy a nappali sminket alkalmivá varázsoljuk.

100 % natúrkozmetikumok értékesítése!