OCTOLINE ARCKEZELÉSEK – TISZTA SZÉPSÉG

Az OctoLine2 az elektrokozmetikai kezelések géniusza. Sokoldalúságával messze túlmutat a hagyományos kozmetikai kezelő berendezésekkel szemben támasztott igényeken. 8 kezelőfeje, 5 beépített technológiája valamint 13 előre beállított programja segítségével teljes körű szolgáltatást nyújt. A kiváló eredmények a vendégek kedvencévé teszik az OctoLine-t.

Alkalmazási lehetőségek

 • – ránccsökkentés
 • – akné kezelés
 • – rosacea kezelés
 • – sötét karikák kezelése
 • – tisztítás
 • – peeling
 • – ultrahangos hatóanyag bevitel
 • – anti-aging kezelés
 • – iontoforézis
 • – iontolifting
 • – vérkeringés fokozása
 • – bőrlégzés fokozása

Az Octoline2 kezelései

Oxy Jet peeling

A bőr idővel elveszíti a rugalmasságát, csökken a hidratáltsága és a sejtek vitalitása. A sejtregeneráció és a sejtnövekedés alapja a víz és az oxigén. Az OctoLine Oxy Jet Peelingjében az oxigén és a vízpermet szuperszonikus sebességgel (200m/s!) érkezik, a bőr mély rétegeibe penetrál, ezáltal növelve a bőr természetes rugalmasságát. Már egyetlen kezelés után azonnali eredmény látható.
A funkció további előnye, hogy az invazív beavatkozások utáni gyógyulási folyamatot képes felgyorsítani.

 • – táplálás – a nagynyomású oxigén segítségével a hatóanyagok, vitaminok sokkal gyorsabban és eredményesebben jutnak a bőr mélyebb rétegeibe
 • – hámlasztás – gyengéden, de hatékonyan távolítja el a bőr felszínén található elhalt hámsejteket
 • – hidratálás, oxigenizáció – a permet a bőr mély rétegeibe penetrálva belülről hidratája, tölti fel a szöveteket, a vitalizált sejtek kollagén és elasztin termelése megnő
 • – mikro-cirkuláció serkentése – a kezelési területen megnövekedett mikrokeringés segítségével felgyorsulnak a bőr regenerációs folyamatai

Oxi spray

​A hölgyek egyik nagy kedvence az Oxy-Spray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az Oxy-Sprayt általában a kezelés utolsó fázisban alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.

Hidroabrázió vagy Ultrahangos Peeling Spatula

Az ultrahang frekvencián rezgő speciális fém spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. A kezelőfej 40000 mikro-vibrációt bocsát ki másodpercenként. Az eredmény azonnal tapasztalható: tisztább és bársonyosabb bőr. Az eljárás minden bőrtípuson, még érzékeny bőrön is alkalmazható.

Ultrahang

Az Ultrahang kezelés gyors vibrációinak hatására hő képződik, ami gyengíti a sejtmembrán lipid kettősrétegének védekezési mechanizmusát kiszélesítve a sejtek közötti réseket. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok maximális mértékű felszívódását. Ezzel az eljárással, a nagyobb molekula-méretű hatóanyagok is átjuttathatók a sejtmembránon, valamint izomzat erősítő, feszesítő, és gyorsabb tápanyagellátást elősegítő hatásai is vannak. Szemkörnyéki kezelőfejének köszönhetően a szemkörnyéki érzékeny bőrön, sötét karikák, szarkalábak ellen is alkalmazható.

– ráncok, acne, rosacea, hegek kezelése
– növeli a bőr rugalmasságát, javítja a bőrtónust
– serkenti a kollagén és elasztin termelést
– fokozza a mikrokeringést

Iontoforézis

Az iontoforézis egy non-invazív eljárás, amely nagy koncentrációban juttatja át a bőrön az elektromosan feltöltött anyagokat (általában gyógyhatású vagy bioaktív anyagok). Iontoforézissel az aktív hatóanyagok tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint a kézi bemasszírozás által. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozza. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejt metabolizmust, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

– ionos hatóanyagok bejuttatása a bőrbe
– pozitív és negatív iontoforézis, váltott pólusú hatóanyagbevitel

Y-Lifting kezelőfej

Az Y-alakú lifting kezelőfej az izmokat stimulálja alacsony frekvenciás (1kHz) elektromos áram segítségével. Az arc izmaiban masszázs hatás jön létre az izmok ismétlődő összehúzódása és ellazulása nyomán. Az alacsony frekvenciás áram elősegíti a sejtek metabolizmusát is, amely élettel telibbé teszi a bőrszövetet.

– izommasszázs hatás
– a bőrszövet és az arcizmok stimulálása