Szempilla lifting

A szempilla liftinggel ​gyönyörű, íves szempillák valósíthatóak meg, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. ​

A szempilla lifting eljárás során a szemhéjra, egy speciális ​szilikon ​padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A szilikon padok tökéletesen illeszkednek a szem vonalához. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik​,​ így a tekintet látványosabb lesz.

Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. A még szebb és tartósabb eredmény ​elérése céljából, a szempillák megfelelő ​a​nyagokkal vannak ápolva az eljárás befejeztével.

A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető ​tartós festékkel​, és egy nap elteltével​ ​bátran sminkelhetjük ésmoshatjuk. ​Hatása akár 4-6 hétig is kitart.

KINEK AJÁNLJUK?

Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét, Akinek túl egyenes a szempillája, Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái, Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni, Aki nem szeretne ​szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne, Aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme, Aki olcsón szeretne tartós megoldást.